Van hozzáférése? | lépjen be
AGROMILK Analitikai Kft. - Foss tej, hús és boranalizáló műszerek: Winescan, Oenofoss, Milkoscan, Foodscan
Foss0afossprofiannborcfmmprofoss

Kezdőlap

22  paraméter borban és mustban, fél perc alatt egyidejűleg, enzimek és egyéb fogyóanyagok nélkül, nulla forint egy mintára vetített költséggel !


6 paraméter húsban és húskészítményekben 50 másodperc alatt egyidejűleg, reagensek és fogyóanyagok nélkül!

4 paraméter sajtokban és szilárd tejtermékekben fél perc alatt egyidejűleg, mintaelőkészítés és reagensek nélkül!

15 paraméter folyadéktejekben fél perc alatt egyidejűleg, reagensek nélkül!Célratervezett, kifejezetten az adott alkalmazásra kifejlesztett műszerek a lehető legoptimálisabb teljesítmény érdekében!

Foss ANN (  Artificial neural network , mesterséges ideghálózat ) kalibráció több, mint  138 ezer referenciamintával, ez az oka, hogy  a Foss műszereknél egyedülálló módon nincs szükség hónapokig tartó és bizonytalan kimenetelű helyi kalibrációs munkára , a készülékek bekapcsolás után garantáltan azonnal üzemszerűen  használhatók !  


Az Agromilk Kft 1989 óta látja el a világ legnagyobb analitikai műszer gyártó vállalatának, a dán  Foss Analytical-nek a kizárólagos magyarországi képviseletét a borászati, tejipari és húsipari műszerek vonatkozásában.

FOSS ANALYTICAL PÉCSI KUTATÓKÖZPONT


2018 június 26-án megtörtént a Foss Analytical A/S pécsi biotechnológiai kutatóintézetének ünnepélyes alapkőletétele Szijjártó Péter Külügy és Külgazdasági miniszter, Páva Zsolt Pécs Polgármestere , K. Gelaan , a Dán Királyság Nagykövete és Kim Vejlby Hansen, a Foss vezérigazgatójának jelenlétében.


Azzal, hogy a biotechnológiai kutatóközpont helyszinéül cégünk Magyarországot választotta, nagyban hozzájárul az ország fejlődéséhez.


Szijjártó Péter a dán cég tevékenységét méltatva felidézte, hogy a Foss a világ legnagyobb élelmiszeripari és agrártermék-elemző műszergyártó vállalata. A világkereskedelemben forgalmazott gabona 80, a tej 85 százalékát a skandináv nagyvállalat által kifejlesztett műszerekkel tesztelik - tette hozzá. Szijjártó Péter kitért arra is, hogy jelenleg az élelmiszeripart tartják a leginnovatívabb ágazatnak, ugyanis az egészségügyi és élelmiszer-biztonsági követelmények egyre szigorúbbá válnak. A Foss és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) együttműködése pedig biztosítja a dán vállalat számára a megfelelő szakember munkaerő-kínálatot - jelezte.

Szijjártó Péter szavai szerint a Foss pécsi beruházásával hozzájárul a "dinamikus képet mutató" magyar-dán gazdasági kapcsolatok további fejlesztéséhez. A két ország közötti kereskedelmi forgalom 2017-ben 15 százalékkal nőtt, elérte a 1,5 milliárd eurót - részletezte. Magyarországon 180 dán vállalat több mint 12 ezer magyar embernek ad munkát, közülük három cég , a LEGO, a GRUNDFOS és a FOSS ANALYTICAL a kormány stratégiai partnere - mondta. "  forrás:  kormany.hu

Hol vagyok? Kezdőlap